A természetes kozmetikum

Minden termékünk különleges nemesagyag tartalommal rendelkezik.
Termékeink

A természetes kozmetikum

Minden termékünk különleges nemesagyag tartalommal rendelkezik.
A Bentonit különlegessége

Táplál, feszesít

A bentonit egyik esszenciális tulajdonsága, hogy sajátos kristályszerkezeténél fogva vízzel érintkezve gélesedik, saját térfogatának sokszorosát képes megkötni, ráadásul magas ioncserélő képességgel rendelkezik.

A bentonit-agyag segít a test méregtelenítésében. Elvonja mindazt, ami kedvezőtlen, mérgező, egészségtelen a szervezet számára, cserébe átadja az ásványi agyagokat (táplál, feszesít), az éltető energiát tartalmazó elemeket a sejteknek

Nemesagyag tulajdonságai

A bentonit csodálatos jellemzői

A bentonit agyag kiváló jellemzőivel forradalmasíthatja a szépségipart. Legyél te is, aki kihasználja ezt a nagyszerű lehetőséget!

A bentonit tulajdonságaival számos szakmai cikk foglalkozik, Dr. Micheal Kessler 2016. januárjában a Doctors Health Press-ben megjelent cikke jól összefoglalja, itt a bentonit agyag egészségügyi előnyeiről olvashatsz.

A Bentonit óriási előnye

A méregtelenítés

A bentonit egy csodálatosan sokoldalú anyag, ami kozmetikumainkban mindig megtalálható.

Vulkáni hamuból keletkezett, amely az őstengerekbe hullott, majd amikor a víz elpárolgott ásványi anyagokban gazdag bentonit ágyat hagyott maga után. Éppen ezért tartalmazhat akár 50 féle nyomelemet is, beleértve a magnéziumot, káliumot és a kalciumot. A bentonit talán méregtelenítő hatásáról a legismertebb, külsőleg alkalmazva számtalan előnye van.

  1. Gyógyítja és regenerálja a bőrszövetet
  2. Segíti a faggyútermelés szabályozását
  3. Eltávolítja a méregagyagokat a bőrből
  4. Puhábbá varázsolja a bőrt
  5. Ragyogást ad az arcbőrnek
  6. Kitűnő bőrradírozó hatással rendelkezik
  7. Segíti a sebhelyek eltüntetését
  8. Egyenletes bőrszínt biztosít
  9. Biztonságos minden bőrtípusra

Láthatod, rengeteg előnyös tulajdonsága van. Neked mire lenne jó?

Természetes

Méregtelenítés céljára az agyagot évszázadok óta sok kultúrában használták, majd valahogy a civilizációval, a modern gyógyszerekkel mindez feledésbe merült. Azonban akik a természetesség hívei ismét visszatalálnak hozzá.

Ionizál

Mégis hogyan? Úgy, hogy a bentonit kristályos szerkezete miatt a nagy mennyiségű vizet a kristályrácsok és a mikronméretű szemcsék közé veszi fel, amelyet molekulárisan, finom kapillárisokban köt meg.

Gazdag az ásványi anyag tartalma

A bentonit agyagban megtalálható, az összes elem, amely az ember kémiai összetevőit is alkotja. Gazdag ásványi anyag tartalma, és fizikai, kémiai sajátosságai teszik különlegessé.

Revitalizál

A három fő ok, amiért a bentonit-agyag nagyszerű az energia növeléséhez: adszorbeálja a toxinokat, revitalizálja a testet és katalizátorként működik, azaz hasznosítható energiává alakul.

Megköti a káros anyagokat

A bentonit agyag képes megkötni, adszorbeálni a káros anyagok nagy részét. Ezek általában a különféle toxinok vagy szabadgyökök, amelyek károsítják a sejteket és felgyorsítják az öregedés folyamatát.

Egyedi alkotó elemű

Az agyagok alkotóelemei állandók, de arányuk változhat kitermelési helytől és típustól függően. Bentonit lelőhelyek világszerte találhatók olyan helyeken, ahol vulkánkitörések fordultak elő.

vélemények

Mit mondanak az emberek?

“Zsíros bőrre tökéletes”

“A zsíros bőrömnek tökéletes, ha ezt használom egész nap nem fénylik.”
Takács Krisztina

“Ízületi gyulladásra használom”

“Az ízületi gyulladás miatt a térdem állandóan fáj, amióta használom sokkal jobban érzem magam.”  
Papp Tiborné

“Táplál és feszesít”

A krém használatával a bőröm egészségesebb, feszesebb lett.”
Kisné Harmati Virág

Ne feledd…

A bentonit egy csodálatosan sokoldalú anyag

Használhatod arcra, testre, hogy megtisztítsd a bőrt és kivond a toxinokat és a pozitív töltésű káros anyagokat, ezáltal is lassítva az öregedést.

Termékeink állandóan bővülnek

Regeneráló krém

Tusfürdők

Samponok, balzsamok

Kérdésed van

Állunk rendelkezésedre