Bentonit agyagpor

Bentonit agyag por sokoldalúsága

100% ORGANIKUS ÉS TERMÉSZETES | VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK MINDEN BŐRTÍPUSRA

A bentonit arcpakolás nemcsak a szennyeződéseket szívja magába, de a méreganyagoktól és a fölösleges zsírtól is könnyedén megszabadítja a bőrt, így a vérkeringés javul és a méreganyagok távozni tudnak.
A bentonitpakolás hatására az arcbőr pórusai összehúzódnak, majd megnyílnak, ezáltal nagy mennyiségű méreganyagtól és egyéb gyulladást előidéző anyagtól szabadul meg az arcbőr, amit a bentonit magába zár.
A bentonitban található rendkívül magas ásványi anyag koncentráció révén – mely a testi sejtekének akár 30-szorosa is lehet – gyakorlatilag ozmózissal magába szívja a méreganyagokat, ugyanakkor fokozza a bőr vízmegtartó képességét. A bőrt feszesebbé teszi.

Kőolajszármazék

Mesterséges színezék

PEG- és PPG származék

Vegyszer- és pálmaolaj

Sokoldalú felhasználási lehetőség

A szépségiparban bentonit-agyagot használhatjuk a bőrből származó toxinok kivonására, a bőr tisztítására és az új bőrsejtek fejlődésének elősegítésére. A bentonit nyugtatja és meggyógyítja a bőrt, így ragyogó és gyönyörű lehet. Bentonitos agyagot használhatjuk akár arcmaszknak, a test- és a lábpakolásnak is.

A hegeket és vágásokat meggyógyítja új bőrsejtek regenerálásával és a méreganyagok eltávolításával

A bentonit agyag ideális a pórusokat tiszításához, szennyeződések eltávolításához, méregtelenít és revitalizál

Szerves, tiszta és 100% -ban természetes, kiegészítések nélkül.

Egyszerűen keverje össze vízzel vagy almaecet-ecettel, ragassza fel arcodra és 15-20 percig szárítsa meg

Minden bőrtípusra, biztonságos és nem mérgező kozmetikai termék

Ivókúra

A bentonit fogyasztható vízzel. Ez a belső tisztítás az emésztési problémák és a méregtelenítés elősegítésére szolgál. A bentonit agyag ilyen módon történő beviteléhez az élelmiszer minőségű agyagport vízzel kell elkeverni és ilyen formában meginni.

Fürdővízhez

A bentonit por hozzáadható a fürdővízhez, így egyúttal pihen és méregteleníti a szervezetét.

Krémként

A bentonitot tartalmazó krémet használunk, azt kenjük a problémás területre.

Agyagmaszk

A bentonit agyagot folyadékkal pasztává alakítjuk majd az érintett területre kenjük pakolás formájában.

Bentonit agyag por maszkként használva

Az agyag alkalmazására több különféle módszer is létezik: fogyasztható vízzel, maszkként, krémként vagy fürdővízhez keverve.

Maszkként alkalmazva a bentonit agyagot folyadékkal pasztává keverjük, az érintett területre kenjük pakolás formájában, majd hagyjuk megszáradni. Ennek a módszernek egyetlen hátránya, hogy minél hosszabb ideig marad a nedves bőrön, annál hosszabb ideig képes a munkáját elvégezni, így a hosszabb száradás során még jobban kiszáríthatja a bőrt. Pakolás után minden esetben megfelelő módon hidratálni kell az érintett területet.

Hogyan alkalmazzuk a bentonit agyagot?

Használat

A pakolásból 2-3 teáskanálnyit kell összekeverni annyi vízzel (virágvízzel is lehet), hogy masszaszerűvé váljon. Tetszés szerint illóolajokat is lehet hozzáadni. Az agyagpasztát körkörös mozdulatokkal, egyenletesen fel kell vinni az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, 20-30 perc hatóidő után langyos vízzel le kell mosni.

Milyen gyakran kell alkalmazni a bentonit agyagot?

Ez az agyag nagyon lúgos a bőr számára, éppen emiatt nem szabad túl gyakran használni, mert megzavarhatja a bőr pH-értékét, így hosszú távon nem előnyös. A heti egy- kétszeri pakolás a leginkább megfelelő. Minden bőrtípusra.

Ebből Te sem maradhatsz ki
Próbáld ki arcmaszkunkat. Nézd meg a maszk elkészítésének menetét
Receptek

Magyar termék

Magyarországon egyedülálló módon a Mátrában lévő saját bányánkból hozzuk felszínre a vezető minőségű kozmetikai bentonit agyagot. Tekintse meg termékeinket, amelyek a legnagyobb gondoskodással fejlesztettünk, hogy akár az ekcémával, pikkelysömörrel és egyéb bőrproblémákkal küzdőknek is megfeleljen. Használja ki Ön is a bentonit agyag egyedülálló képességeit és tehermentesítse bőrét!

Hogyan működik a bentonit agyag?

A bentonit előnyös a szervezet számára, mivel rendelkezik azzal a képességgel, hogy elektromos töltéssel bír, ha folyadékkal érintkezik.

Amikor az agyag ugyanis hozzáér bármilyen típusú folyadékhoz (általában vízhez) akkor képes megkötni bármilyen jelenlevő toxint. Természetes állapotában a bentonitot negatív töltésű molekulák alkotják, a legtöbb toxin és nehézfém pedig pozitív töltésű molekulákból áll. Ez teszi lehetővé azt, hogy a két molekula összekapcsolódjon, és együtt is maradjon, míg a toxin eltávolítása megtörténik.

A bentonit agyag lényegében megkeresi a méreganyagokat a szervezetben és hozzájuk kötődve segíti a méregtelenítést, a vegyi anyagok eltávolítását a bélrendszerből, a bőrből és a szájból.

Ha további információkat szeretne megtudni a bentonit tulajdonságairól, itt megtalálja.

Ivókúra

Fürdővízhez

Krémként

Agyagmaszk

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj akcióinkról, újdonságainkról

Mi sem szeretjük a kéretlen leveleket, ezért ha nem tetszik a hírlevelünk, egy kattintással le tudsz iratkozni róla