Legyél Te is címlaplány

Te is nézted már a címlaplányokat, miközben azt gondoltad, azért sikerülnek róluk ezek a képek, mert gyönyörűek és rólad biztos nem lehetne ilyen képet csinálni?

Most kipróbálhatod, hogyan varázsolunk Címlaplányt belőled! Az átváltoztatunk csomag keretében egy ragyogó nőt készítünk belőled az elkészült fényképek majd magukért beszélnek.

Megmutatjuk, mi rejlik Benned, hogyan lehetsz dögös, szexi, ártatlan vagy romantikus.

Vállald be ezt a fantasztikus átalakulást és legyél Te is címlaplány!

A csomag részei:

  • fotózás
  • 1 db különlegesen retusált kép
  • smink
  • hajbeállítás

Az átváltoztatásodban Kriston Erika fotós és Szatmári Szilvia sminkmester lesz a segítségedre!

Játékunkban egy szerencsés nyertesből címlaplányt faragunk!

legyél te is címlaplány

Játékleírása:

Nincs más dolgod, mint megosztani a játék felhívását, like-olni az Axibent oldalát, kommentelni a kép alá és már indulsz is az átváltoztató játékunkban.

Részvételi- és Játékszabályzat

A nyereményjátékban résztvevő személyek:

A nyereményjátékban részt vehet minden Axibent tag.

A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

A nyereményjátékban részt vesz – az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével – mindenki, aki 2019. október 11. 9:00 óráig „Tetszik” („Like”) kapcsolatot alakít ki az Axibent Facebook oldalával és megosztja a játékra felhívó képünket.

A nyereményjáték feltételei:

A nyereményjátékban az nyer, akinek a nevét kisorsolja a program, azonban csak az lehet csak nyertes, aki az Axibent oldalát is like-olta. A nyereményjáték 2019. október 11. napjáig tart.

A nyeremény átvételének feltételei:

A nyerteseket a megadott Facebookon üzeneten értesítjük nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A nyeremény pénzösszegre nem váltható be, továbbá az utazást mindenki magának intézi, abban az Axibent nem vállal semmilyen részt.

A nyertes vállalja, hogy megjelenik az előre megbeszélt időpontban a fényképezés helyszínére, ami Bp. 1088, József krt. 9. fszt. 52. alatti Broadway Photo Stúdióban lesz.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy az Axibent Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztesek nevét. A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén az átváltoztatás után készült képek közül kiválasztottak feltölthető lesznek az Axibent Facebook, Instagram oldalára és weboldalára. Továbbá tudomásul veszi, hogy a fényképezés során néhány képen a termék is megjelenik.

A Szervező jogai:

Az Axibent kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt az Axibent honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el.

Az Axibent fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével az Axibent számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. Az Axibent a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés:

Azáltal, hogy a játékos a nyereményjátékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai (név, cím, e-mail cím) az Axibent adatbázisába bekerüljenek, és azokat az Axibent minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa – mindaddig, amíg a játékban részt vevő írásban nem tiltja meg az Axibent számára adatainak kezelését, és az erről szóló tiltási nyilatkozatát kézhez nem veszi. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Információkérés:

A játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhető: tkriszta.inf@gmail.com

Ez nyereményjáték nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.

Korábbi bejegyzéseink

Lapozz a bejegyzések váltásához

Fantasztikus hírünk van!

Számos új kedvenccel bővült az Axibent termékpalettája! Szerezd meg őket most, és próbáld ki te is! Mi az Axibentnél folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legújabb …

Bővebben

Bentonitos termékek pedikűrösöknek.

Egy új Axibent professzionális ágazattal bővült a bentonit nemesagyag felhasználása – Bentonitos termékek pedikűrösöknek. Most már kezeink és lábaink is megtapasztalhatják a bentonit által nyújtott …

Bővebben

Masszírozz Te is az ősi nemesagyaggal – a Bentonittal!

Aki az élethosszig tartó tanulás híve és ezért egymásra épülő készségekre szeretne szert tenni, hogy különleges természetes termékekkel kezelhesse vendégeit, azoknak ajánljuk figyelmébe a professzionális …

Bővebben

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj akcióinkról, újdonságainkról

Mi sem szeretjük a kéretlen leveleket, ezért ha nem tetszik a hírlevelünk, egy kattintással le tudsz iratkozni róla