Vélemények

Vélemények

Mit mondanak az emberek?

Szabóné Dér Julianna

5,0 rating
2019. július 02.

Kozmetikusként mindig keresem azokat a termékeket , amelyekkel a bőrproblémákon segíteni tudok. A Bentonit por maga a csoda, sokrétűen felhasználható, kiemelkedő nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonsága elvarázsolta a tini vendégeinket is.

admin

Kovács Péter

5,0 rating
2019. július 02.

Masszőrként azt tapasztalom, hogy a bentonit használata nagyon hatékony az elhalt hámsejtek eltávolításában. A kezelés után felfrissült, megkönnyebbült lesz a bőr.

admin

Juhászné Mácsár Nikolett

5,0 rating
2019. július 02.

Rengeteg vendégem életét keserítik meg a különböző hajproblémák. Legfontosabb, hogy a hajunk megfelelő gondoskodásban részesüljön. Az AXIBENT termékei teljes mértékben alkalmasak arra, hogy a fejbőrünk és a hajunk ápoltságát szinten tartsa.
Természetes összetevőkkel, erősen tisztítja a hajat, megőrizve a fejbőr saját védőrétegét. Már az első használat után érezhető a változás, a haj formásabb és sűrűbb érzést kelt.

admin

Kiss Andrea

5,0 rating
2019. július 02.

Fodrászként fontos a természetes haj szépségének megtartása. Az Axibent termékeivel ez megvalósítható. Kíméletesen mégis alaposan távolítja el a felesleges faggyút a fejbőrről és szabályozza az újratermelődést,ugyanakkor a száraz hajvégekre jótékony hatással bír. Használatával elkerülhetjük a különféle fixálók használatát. Volument kölcsönöz a hajnak!

admin

Legfrissebb híreink

Bejegyzéseink

lapozz a következő bejegyzéshez

Fantasztikus hírünk van!

Számos új kedvenccel bővült az Axibent termékpalettája! Szerezd meg őket most, és próbáld ki te is! Mi az Axibentnél folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legújabb …

Bővebben

Bentonitos termékek pedikűrösöknek.

Egy új Axibent professzionális ágazattal bővült a bentonit nemesagyag felhasználása – Bentonitos termékek pedikűrösöknek. Most már kezeink és lábaink is megtapasztalhatják a bentonit által nyújtott …

Bővebben

Masszírozz Te is az ősi nemesagyaggal – a Bentonittal!

Aki az élethosszig tartó tanulás híve és ezért egymásra épülő készségekre szeretne szert tenni, hogy különleges természetes termékekkel kezelhesse vendégeit, azoknak ajánljuk figyelmébe a professzionális …

Bővebben

Ne feledd…

A bentonit egy csodálatosan sokoldalú anyag

Használhatod arcra, testre, hogy megtisztítsd a bőrt és kivond a toxinokat és a pozitív töltésű káros anyagokat, ezáltal is lassítva az öregedést.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj akcióinkról, újdonságainkról

Mi sem szeretjük a kéretlen leveleket, ezért ha nem tetszik a hírlevelünk, egy kattintással le tudsz iratkozni róla