Vélemények

Vélemények

Mit mondanak az emberek?

Szabóné Dér Julianna

5,0 rating
2019. július 02.

Kozmetikusként mindig keresem azokat a termékeket , amelyekkel a bőrproblémákon segíteni tudok. A Bentonit por maga a csoda, sokrétűen felhasználható, kiemelkedő nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonsága elvarázsolta a tini vendégeinket is.

admin

Kovács Péter

5,0 rating
2019. július 02.

Masszőrként azt tapasztalom, hogy a bentonit használata nagyon hatékony az elhalt hámsejtek eltávolításában. A kezelés után felfrissült, megkönnyebbült lesz a bőr.

admin

Juhászné Mácsár Nikolett

5,0 rating
2019. július 02.

Rengeteg vendégem életét keserítik meg a különböző hajproblémák. Legfontosabb, hogy a hajunk megfelelő gondoskodásban részesüljön. Az AXIBENT termékei teljes mértékben alkalmasak arra, hogy a fejbőrünk és a hajunk ápoltságát szinten tartsa.
Természetes összetevőkkel, erősen tisztítja a hajat, megőrizve a fejbőr saját védőrétegét. Már az első használat után érezhető a változás, a haj formásabb és sűrűbb érzést kelt.

admin

Kiss Andrea

5,0 rating
2019. július 02.

Fodrászként fontos a természetes haj szépségének megtartása. Az Axibent termékeivel ez megvalósítható. Kíméletesen mégis alaposan távolítja el a felesleges faggyút a fejbőrről és szabályozza az újratermelődést,ugyanakkor a száraz hajvégekre jótékony hatással bír. Használatával elkerülhetjük a különféle fixálók használatát. Volument kölcsönöz a hajnak!

admin

Legfrissebb híreink

Bejegyzéseink

lapozz a következő bejegyzéshez

legyél te is címlaplány

Legyél Te is címlaplány

Te is nézted már a címlaplányokat, miközben azt gondoltad, azért sikerülnek róluk ezek a képek, mert gyönyörűek és rólad biztos nem lehetne ilyen képet csinálni? …

Bővebben
Bentonit az intelligens agyag

Bentonit, az intelligens agyag

Az agyag negatív töltésű és felületén adszorbeálja a pozitív töltésű anyagokat. A pozitív töltésű anyagok általában toxinok vagy szabadgyökök, amelyek károsítják a sejteket és felgyorsítják …

Bővebben

A bentonit nemesagyag tulajdonságai, hatásai

Kémiai összetételénél, sajátos kristályszerkezeténél fogva képes nagy mennyiségű vizet megkötni. Száradáskor zsugorodik, repedezik. Tapintása zsíros, törése kagylós. Vastartalma és egyéb szennyeződések miatt színe lehet fehér, …

Bővebben

Ne feledd…

A bentonit egy csodálatosan sokoldalú anyag

Használhatod arcra, testre, hogy megtisztítsd a bőrt és kivond a toxinokat és a pozitív töltésű káros anyagokat, ezáltal is lassítva az öregedést.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj akcióinkról, újdonságainkról

Mi sem szeretjük a kéretlen leveleket, ezért ha nem tetszik a hírlevelünk, egy kattintással le tudsz iratkozni róla